Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34157
Назва: Сучасні тенденції формування фірмового стилю закладів ресторанного господарства
Інші назви: Modern trends in the formation of the corporate style of restaurants
Автори: Стеценко, Олександр
Постова, Валентина
Stetsenko, Oleksandr
Postova, Valentyna
Ключові слова: фірмовий стиль
заклади ресторанного господарства
імідж
брендинг
естетика
компоненти фірмового стилю
corporate style
restaurant establishments
image
branding
aesthetics
corporate style components
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Стеценко О. Сучасні тенденції формування фірмового стилю закладів ресторанного господарства / Олександр Стеценко, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 212–214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34157
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksandr Stetsenko.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.