Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156
Назва: Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України
Інші назви: Peculiarities of catering in the restaurant business of Ukraine
Автори: Терешко, Марія
Рябенька, Марина
Tereshko, Mariia
Riabenka, Maryna
Ключові слова: кейтеринг
кейтерингове обслуговування
послуги
індустрія гостинності
ресторанний бізнес
catering
catering service
services
restaurant business
hospitality industry
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Терешко М. Особливості кейтерингу у ресторанному бізнесі України / Марія Терешко, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 215–216.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34156
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mariia Tereshko, .pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.