Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153
Назва: Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Innovations in service in restaurants
Автори: Фітьо, Василина
Вівчарук, Ольга
Fito, Vasylyna
Vivcharuk, Olha
Ключові слова: інновація
ресторанне господарство
обслуговування
впровадження
конкуренція
innovation
restaurant business
competition
service
implementation
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Фітьо В. Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства / Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 222–224.
Короткий огляд (реферат): Метою теми є розгляд актуальних інноваційних підходів та технологій, які можуть допомогти закладам ресторанного господарства підвищити якість обслуговування та забезпечити конкурентну перевагу на ринку. The purpose of the topic is to consider current innovative approaches and technologies that can help restaurants improve the quality of service and ensure a competitive advantage in the market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vasylyna Fito.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.