Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153
Title: | Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Innovations in service in restaurants |
Authors: | Фітьо, Василина Вівчарук, Ольга Fito, Vasylyna Vivcharuk, Olha |
Keywords: | інновація ресторанне господарство обслуговування впровадження конкуренція innovation restaurant business competition service implementation |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Фітьо В. Інновації при обслуговуванні у закладах ресторанного господарства / Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 222–224. |
Abstract: | Метою теми є розгляд актуальних інноваційних підходів та технологій, які можуть допомогти закладам ресторанного господарства підвищити якість обслуговування та забезпечити конкурентну перевагу на ринку. The purpose of the topic is to consider current innovative approaches and technologies that can help restaurants improve the quality of service and ensure a competitive advantage in the market. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34153 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vasylyna Fito.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.