Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Назва: | Інновації в ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Innovations in the restaurant business |
Автори: | Фітьо, Василина Вівчарук, Ольга Fito, Vasylyna Vivcharuk, Olha |
Ключові слова: | інновації ресторанний бізнес здоровий спосіб життя innovations restaurant business healthy lifestyle |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Фітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі / Василина Фітьо, Ольга Вівчарук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 225–229. |
Короткий огляд (реферат): | Метою виступає узагальнення положень інноваційних підходів щодо розвитку підприємств гостинності, які реалізуються в Україні. The goal is to generalize the provisions of innovative approaches to the development of hospitality enterprises that are implemented in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.