Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Назва: Інновації в ресторанному бізнесі
Інші назви: Innovations in the restaurant business
Автори: Фітьо, Василина
Вівчарук, Ольга
Fito, Vasylyna
Vivcharuk, Olha
Ключові слова: інновації
ресторанний бізнес
здоровий спосіб життя
innovations
restaurant business
healthy lifestyle
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Фітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі / Василина Фітьо, Ольга Вівчарук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 225–229.
Короткий огляд (реферат): Метою виступає узагальнення положень інноваційних підходів щодо розвитку підприємств гостинності, які реалізуються в Україні. The goal is to generalize the provisions of innovative approaches to the development of hospitality enterprises that are implemented in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.