Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34150
Назва: Тенденції розвитку еногастротуризму в Україні в післявоєнний період
Інші назви: Trends in the development of wine and food tourism in Ukraine in the post-war period
Автори: Чужинова, Анна
Хаустова, Тетяна
Chuzhynova, Anna
Khaustova, Tetiana
Ключові слова: еногастротуризм
післявоєнний стан
тенденції розвитку
enogastrotourism
post-war situation
development trends
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Чужинова А. Тенденції розвитку еногастротуризму в Україні в післявоєнний період / Анна Чужинова, Тетяна Хаустова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 233–236..
Короткий огляд (реферат): Метою є вивчення тенденцій розвитку еногастротуризму в Україні в післявоєнний період. The goal is to study the trends in the development of food and wine tourism in Ukraine in the post-war period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34150
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anna Chuzhynova, Tetiana Khaustova.pdf1.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.