Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148
Назва: Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни
Інші назви: Development of the restaurant industry during the coronavirus pandemic and war
Автори: Кунарська, Діана
Кукліна, Тетяна
Kunarska, Diana
Kuklina, Tetiana
Ключові слова: ресторанна галузь
непоборна сила
бізнес
безпека
розвиток
restaurant industry
irresistible force
business
security
development
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кунарська Д. Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни / Діана Кунарська, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 240–242.
Короткий огляд (реферат): Мета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34148
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diana Kunarska, Tetiana Kuklina.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.