Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Діана-
dc.contributor.authorПостова, Валентина-
dc.contributor.authorMelnyk, Diana-
dc.contributor.authorPostova, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-06-23T11:15:33Z-
dc.date.available2023-06-23T11:15:33Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationМельник Д. Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства / Діана Мельник, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 243–245.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34147-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectформат.uk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectconceptuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectformatuk_UA
dc.titleВикористання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeВикористання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diana Melnyk, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.