Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34147
Назва: | Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства |
Інші назви: | Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства |
Автори: | Мельник, Діана Постова, Валентина Melnyk, Diana Postova, Valentyna |
Ключові слова: | інновації концепція готельно-ресторанний бізнес формат. innovations concept hotel and restaurant business format |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Мельник Д. Використання інноваційних технологій в діяльності закладів ресторанного господарства / Діана Мельник, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 243–245. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34147 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diana Melnyk, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.