Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Назва: | Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments |
Інші назви: | Розширення асортименту м'ясних ковбасних виробів у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Vlasiuk, Roman Stukalska, Natalia Власюк, Роман Стукальська, Наталія |
Ключові слова: | cowbass meat olives technological process м'ясо оливки технологічний процес |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Vlasiuk R. Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / Roman Vlasiuk, Nataliia Stukalska // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 251–253. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roman Vlasiuk_Nataliia Stukalska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.