Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Назва: Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments
Інші назви: Розширення асортименту м'ясних ковбасних виробів у закладах ресторанного господарства
Автори: Vlasiuk, Roman
Stukalska, Natalia
Власюк, Роман
Стукальська, Наталія
Ключові слова: cowbass
meat
olives
technological process
м'ясо
оливки
технологічний процес
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Vlasiuk R. Еxpanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / Roman Vlasiuk, Nataliia Stukalska // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 251–253.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34144
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roman Vlasiuk_Nataliia Stukalska.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.