Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143
Назва: | Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності |
Інші назви: | Improvement of vegetable dishes by increasing the nutritional value |
Автори: | Богдан, Олександр Стукальська, Наталія Bohdan, Oleksandr Stukalska, Nataliia |
Ключові слова: | овочеві страви бобові поживна цінність вітамінний склад vegetable dishes nutritional value legumes vitamin composition |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Богдан О. Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності / Олександр Богдан, Наталія Стукальська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 254–2256. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34143 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oleksandr Bohdan, Nataliia Stukalska.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.