Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Назва: Особливості приготування безглютенових макаронних виробів
Інші назви: Features of preparing gluten-free pasta
Автори: Гаєвська, Анастасія
Петришин, Наталія
Haievska, Anastasiia
Petryshyn, Nataliia
Ключові слова: безглютенові макаронні вироби
целіакія
кукурудзяне борошно
gluten-free pasta
celiac disease
corn flour
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гаєвська А. Особливості приготування безглютенових макаронних виробів / Анастасія Гаєвська, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 266–268.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anastasiia Haievska, Nataliia Petryshyn.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.