Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Назва: Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів
Інші назви: The use of nori seaweed in technology cooked sausage products
Автори: Голобородова, Юлія
Большакова, Вікторія
Holoborodova, Yuliia
Bolshakova, Viktoriia
Ключові слова: технології
м'ясна промисловість
водорості норі
варені ковбасні вироби
technologies
seaweed nori
meat industry
cooked sausage products
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Голобородова Ю. Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів / Юлія Голобородова, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 269–271.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuliia Holoborodova, Viktoriia Bolshakova.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.