Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138
Назва: | Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів |
Інші назви: | The use of nori seaweed in technology cooked sausage products |
Автори: | Голобородова, Юлія Большакова, Вікторія Holoborodova, Yuliia Bolshakova, Viktoriia |
Ключові слова: | технології м'ясна промисловість водорості норі варені ковбасні вироби technologies seaweed nori meat industry cooked sausage products |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Голобородова Ю. Використання водорості норі в технології варених ковбасних виробів / Юлія Голобородова, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 269–271. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34138 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Holoborodova, Viktoriia Bolshakova.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.