Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137
Назва: | Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці |
Інші назви: | Application of Sous Vide technology to the functional and technological characteristics of poultry meat products |
Автори: | Данилевич, Інна Пасічний, Василь Danylevych, Inna Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | технологія Sous Vide функціонально-технологічні властивості вакуум термін зберігання Sous Vide technology functional and technological properties vacuum shelf life |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Данилевич І. Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 272–274. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи. Використання технології Sous Vide для максимального забезпечення збереження смако-ароматичних сполук, властивих природному флейвору м’ясної сировини в процесі ферментації. The goal of the work. The use of Sous Vide technology to maximize the preservation of flavor and aroma compounds characteristic of the natural flavor of meat raw materials during the fermentation process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Inna Danylevych, Vasyl Pasichnyi.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.