Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137
Назва: Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці
Інші назви: Application of Sous Vide technology to the functional and technological characteristics of poultry meat products
Автори: Данилевич, Інна
Пасічний, Василь
Danylevych, Inna
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: технологія Sous Vide
функціонально-технологічні властивості
вакуум
термін зберігання
Sous Vide technology
functional and technological properties
vacuum
shelf life
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Данилевич І. Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 272–274.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи. Використання технології Sous Vide для максимального забезпечення збереження смако-ароматичних сполук, властивих природному флейвору м’ясної сировини в процесі ферментації. The goal of the work. The use of Sous Vide technology to maximize the preservation of flavor and aroma compounds characteristic of the natural flavor of meat raw materials during the fermentation process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inna Danylevych, Vasyl Pasichnyi.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.