Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Назва: Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів
Інші назви: The effect of elderberry powders on the organoleptic properties of pasta
Автори: Демидова, Євгенія
Самілик, Марина
Demydova, Yevheniia
Samilyk, Maryna
Ключові слова: макаронні вироби
крафтове виробництво
органолептична оцінка
Sambucus nigra
похідні переробки ягід
pasta
craft production
organoleptic assessment
Sambucus nigra
derivatives of berry processing
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Демидова Є. Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів / Євгенія Демидова, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 275–277.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yevheniia Demydova, Maryna Samilyk.pdf1.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.