Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Назва: | Аналіз трендів у ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Analysis of trends in the restaurant business |
Автори: | Дем’янчук, Анастасія Іжевська, Орися Demianchuk, Anastasiia Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | ресторанний тренд автоматизація монопродукт крафт доставка їжі restaurant trend automation monoproduct craft food delivery |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Дем’янчук А. Аналіз трендів у ресторанному бізнесі / Анастасія Дем’янчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 278–280. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було проаналувати сучасні ресторанні тренди. The purpose of the work was to analyze modern restaurant trends. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Demianchuk, Orysia Izhevska.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.