Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Назва: Аналіз трендів у ресторанному бізнесі
Інші назви: Analysis of trends in the restaurant business
Автори: Дем’янчук, Анастасія
Іжевська, Орися
Demianchuk, Anastasiia
Izhevska, Orysia
Ключові слова: ресторанний тренд
автоматизація
монопродукт
крафт
доставка їжі
restaurant trend
automation
monoproduct
craft
food delivery
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дем’янчук А. Аналіз трендів у ресторанному бізнесі / Анастасія Дем’янчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 278–280.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було проаналувати сучасні ресторанні тренди. The purpose of the work was to analyze modern restaurant trends.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anastasiia Demianchuk, Orysia Izhevska.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.