Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Назва: Удосконалення маринаду для біфштексу із конини
Інші назви: Improvement of the marinade for beef steak
Автори: Ільїна, Катерина
Большакова, Вікторія
Ilina, Kateryna
Bolshakova, Viktoriia
Ключові слова: конина
маринад
жорсткість
хімічний склад
horse meat
hardness
marinade
chemical composition
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ільїна К. Удосконалення маринаду для біфштексу із конини / Катерина Ільїна, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 284–286.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kateryna Ilina, Viktoriia Bolshakova.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.