Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Назва: Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса
Інші назви: Prospects for the use of nuts as part of frozen semi-finished meat products
Автори: Калюжна, Юлія
Желєва, Тетяна
Kaliuzhna, Yuliia
Zhelieva, Tetiana
Ключові слова: заморожені напівфабрикати із січеного м’яса,
харчова та біологічна цінність
горіхоплідні
frozen semi-finished products from minced meat
nuts
food and biological value
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса / Юлія Калюжна, Тетяна Желєва // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 287–288..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuliia Kaliuzhna, Tetiana Zhelieva.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.