Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Назва: | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса |
Інші назви: | Prospects for the use of nuts as part of frozen semi-finished meat products |
Автори: | Калюжна, Юлія Желєва, Тетяна Kaliuzhna, Yuliia Zhelieva, Tetiana |
Ключові слова: | заморожені напівфабрикати із січеного м’яса, харчова та біологічна цінність горіхоплідні frozen semi-finished products from minced meat nuts food and biological value |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса / Юлія Калюжна, Тетяна Желєва // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 287–288.. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kaliuzhna, Tetiana Zhelieva.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.