Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130
Назва: | Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам |
Інші назви: | Enriched sugar for coffee shops as a healthy alternative to sweets |
Автори: | Корнієнко, Дар’я Самілик, Марина Korniienko, Daria Samilyk, Maryna |
Ключові слова: | кава збагачений цукор органолептичні показники дикорослі ягоди coffee organoleptic indicators enriched sugar wild berries |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Корнієнко Д. Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 289–292. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є визначити органолептичні та фізико-хімічні показники збагаченого цукру, проаналізувати доцільність реалізації збаченого цукру.The purpose of the research is to determine the organoleptic and physico-chemical indicators of enriched sugar, to analyze the feasibility of selling the enriched sugar. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Daria Korniienko, Maryna Samilyk.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.