Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129
Назва: | Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків |
Інші назви: | The use of flavor compositions and spices in the production of meat snacks |
Автори: | Коротка, Юлія Пасічний, Василь Korotka, Yuliia Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | прянощі технологічна функціональність композиції спецій м'ясні снеки активне пакування spices spice compositions technological functionality meat snacks active packaging |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Коротка Ю. Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків / Юлія Коротка, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 293–295. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи. Провести аналіз функціонально-технологічних завдань спецій та прянощів при розробленні нових смакоароматичних композицій для м'ясних снеків. The goal of the work. To conduct an analysis of the functional and technological tasks of spices and seasonings in the development of new taste-aromatic compositions for meat snacks. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Korotka, Vasyl Pasichnyi.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.