Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127
Назва: Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями
Інші назви: Technology of meat pâtés with health and preventive properties
Автори: Ліпінський, Кирило
Гащук, Олександра
Москалюк, Оксана
Lipinskyi, Kyrylo
Hashchuk, Oleksandra
Moskaliuk, Oksana
Ключові слова: м'ясні паштети
м'ясо
субпродукти свинини
клітковина з насіння кунжуту
насіння соняшника
meat pastes
meat
pork offal
sunflower seeds
fiber from sesame seeds
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ліпінський К. Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями / Кирило Ліпінський, Олександра Гащук, Оксана Москалюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 298–299.
Короткий огляд (реферат): Перспективним науковим напрямком у харчових технологіях є розроблення інноваційних продуктів, в рецептурах яких є використання нетрадиційної сировини з метою отримання повноцінного виробу з оздоровчо-профілактичними властивостями. A promising scientific direction in food technology is the development of innovative products, the recipes of which include the use of non-traditional raw materials in order to obtain a full-fledged product with health and preventive properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyrylo Lipinskyi.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.