Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127
Назва: | Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями |
Інші назви: | Technology of meat pâtés with health and preventive properties |
Автори: | Ліпінський, Кирило Гащук, Олександра Москалюк, Оксана Lipinskyi, Kyrylo Hashchuk, Oleksandra Moskaliuk, Oksana |
Ключові слова: | м'ясні паштети м'ясо субпродукти свинини клітковина з насіння кунжуту насіння соняшника meat pastes meat pork offal sunflower seeds fiber from sesame seeds |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ліпінський К. Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями / Кирило Ліпінський, Олександра Гащук, Оксана Москалюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 298–299. |
Короткий огляд (реферат): | Перспективним науковим напрямком у харчових технологіях є розроблення інноваційних продуктів, в рецептурах яких є використання нетрадиційної сировини з метою отримання повноцінного виробу з оздоровчо-профілактичними властивостями. A promising scientific direction in food technology is the development of innovative products, the recipes of which include the use of non-traditional raw materials in order to obtain a full-fledged product with health and preventive properties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kyrylo Lipinskyi.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.