Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126
Назва: Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»
Інші назви: A new taste in mousse desserts "lavender-blackcurrant"
Автори: Лукомська, Софія
Маслійчук, Ольга
Lukomska, Sofiia
Masliichuk, Olha
Ключові слова: мусовий десерт
конфі
лаванда
тістечко
mousse dessert
confit
lavender
cake
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Лукомська С. Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина» / Софія Лукомська, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 300–302.
Короткий огляд (реферат): Мета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sofiia Lukomska.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.