Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120
Назва: Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах
Інші назви: The use of spelled groats in meat and grain culinary products
Автори: Максимець, Олександра
Процовський, Олександр
Ягельська, Світлана
Maksymets, Oleksandra
Protsovskyi, Oleksandr
Yahelska, Svitlana
Ключові слова: м’ясо-круп’яні фарші
спельта
харчова цінність
minced meat and grain
spelled
nutritional value
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Максимець О. Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах / Олександра Максимець, Олександр Процовський, Світлана Ягельська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 303–305.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було: проаналізувати та обгрунтувати доцільність використання крупи спельти, показати переваги її харчової цінності. The purpose of the study was to analyze and justify the feasibility of using spelled groats, to show the advantages of its nutritional value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksandra Maksymets.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.