Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34119
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаринін, Андрій-
dc.contributor.authorСвятненко, Роман-
dc.contributor.authorПозняк, Оксана-
dc.contributor.authorMarynin, Andrii-
dc.contributor.authorSviatnenko, Roman-
dc.contributor.authorPozniak, Oksana-
dc.date.accessioned2023-06-21T12:09:55Z-
dc.date.available2023-06-21T12:09:55Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationМаринін А. Інструментальні методи визначення фальсифікації меду / Андрій Маринін, Роман Святненко, Оксана Позняк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 306–308.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34119-
dc.description.abstractМета дослідження полягає у вивченні проблем та перспектив розвитку методів виявлення фальсифікації натурального меду.The purpose of the study is to study the problems and prospects for the development of methods for detecting adulteration of natural honey.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінструментальні методиuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectinstrumental methodsuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.subjectmeduk_UA
dc.titleІнструментальні методи визначення фальсифікації медуuk_UA
dc.title.alternativeInstrumental methods for determining the adulteration of honeyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Marynin,.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.