Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Назва: Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами
Інші назви: Ways of enriching flour confectionery products with nutrients
Автори: Назар, Мар’яна
Nazar, Mariana
Ключові слова: багачення
борошняні кондитерські вироби
нутрієнти
enrichment
flour confectionery
nutrients
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Назар М. Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами / Мар’яна Назар // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 309–310.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mariana Nazar.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.