Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115
Назва: Особливості крафтових виробництв хліба
Інші назви: Peculiarities of craft bread production
Автори: Петришин, Наталія
Рак, Валентина
Petryshyn, Nataliia
Rak, Valentyna
Ключові слова: крафтове виробництво
хліб
тренд
craft production
bread
trend
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Особливості крафтових виробництв хліба / Наталія Петришин, Валентина Рак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 316–318.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Petryshyn, Valentyna Rak.pdf1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.