Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114
Назва: Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів
Інші назви: Asparagus is a seasonal delicacy for restaurants
Автори: Прісс, Олеся
Булгаков, Павло
Priss, Olesia
Bulhakov, Pavlo
Ключові слова: спаржа
сезонне меню
здорове харчування
asparagus
seasonal menu
healthy food
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прісс О. Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів / Олеся Прісс, Павло Булгаков // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 319–321.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olesia Priss, Pavlo Bulhakov.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.