Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Назва: Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв
Інші назви: Viburnum as a functional ingredient of sauces for main dishes
Автори: Прісс, Олеся
Колісниченко, Тетяна
Ангеловська, Алла
Priss, Olesia
Kolisnychenko, Tetiana
Anhelovska, Alla
Ключові слова: соус
калина
функціональні інгредієнти
sauce
viburnum
functional ingredients
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прісс О. Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв / Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 322–324.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olesia Priss, Tetiana Kolisnychenko, .pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.