Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34112
Назва: Застосування насіння технічної коноплі у технології крафтового пива
Інші назви: Application of technical hemp seeds in craft beer technology
Автори: Селезень, Катерина
Тищенко, Василь
Божко, Наталія
Selezen, Kateryna
Tyshchenko, Vasyl
Bozhko, Nataliia
Ключові слова: крафтове пиво
насіння коноплі
craft beer
hemp seeds
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Селезень К. Застосування насіння технічної коноплі у технології крафтового пива / Катерина Селезень, Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 325–327.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – вивчення можливості використання насіння ненаркотичних конопель у харчовій промисловості, зокрема при виготовленні пива. The purpose of the research is to study the possibility of using non-narcotic hemp seeds in the food industry, in particular in the production of beer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34112
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kateryna Selezen, Vasyl Tyshchenko.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.