Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111
Назва: М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму
Інші назви: Wild boar meat as an attractive element of gastronomic tourism
Автори: Селезень, Катерина
Тищенко, Василь
Божко, Наталія
Selezen, Kateryna
Tyshchenko, Vasyl
Bozhko, Nataliia
Ключові слова: гастрономічний туризм
м'ясо дикого кабана
gastronomic tourism
wild boar meat
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Селезень К. М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму / Катерина Селезень, Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 328–330.
Короткий огляд (реферат): Метою наших досліджень було вивчення структурно-механічних властивостей м’яса дикого кабана як сировини для виробництва інноваційної крафтової і кулінарної продукції. The purpose of our research was to study the structural and mechanical properties of wild boar meat as a raw material for the production of innovative craft and culinary products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kateryna Selezen.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.