Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110
Назва: Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення
Інші назви: Conceptual foundations of the development of Lviv cuisine in today's conditions
Автори: Найда, Остап
Чирка, Вячеслав
Фик, Богдан
Паска, Марія
Naida, Ostap
Chyrka, Viacheslav
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторан
львівська кухня
концептуальний розвиток
restaurant
Lviv cuisine
conceptual development
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення / Остап Найда, Вячеслав Чирка, Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 331–332.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ostap Naida, .pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.