Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34087
Назва: Етапи контролю безпечності виробництва кисломолочних напоїв лассі у закладі ресторанного господарства
Інші назви: Stages of safety control of the production of lassi fermented milk drinks in the restaurant industry
Автори: Петров, Євген
Силка, Ірина
Petrov, Yevhen
Sylka, Iryna
Ключові слова: безпечність
кисломолочні напої
контрольні точки
safety
fermented milk drinks
checkpoints
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петров Є. Етапи контролю безпечності виробництва кисломолочних напоїв лассі у закладі ресторанного господарства / Євген Петров, Ірина Силка // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 402–404.
Короткий огляд (реферат): Мета. Харчові продукти призначені забезпечувати не лише енергетичні потреби організму людини, а й бути джерелом есенціальних речовин. При цьому також потрібно контролювати безпечність виробництва харчової продукції. Тому метою даної роботи є визначення контрольних точок технології приготування кисломолочних напоїв збагачених фруктово-ягідною сировиною. Goal. Food products are intended to provide not only the energy needs of the human body, but also to be a source of essential substances. At the same time, it is also necessary to control the safety of food production. Therefore, the purpose of this work is to determine the control points of the technology for the preparation of fermented milk drinks enriched with fruit and berry raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34087
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yevhen Petrov, Iryna Sylka.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.