Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Назва: Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах
Інші назви: Competitive advantages of restaurants in modern market conditions
Автори: Півторак, Юрій
Постова, Валентина
Pivtorak, Yurii
Postova, Valentyna
Ключові слова: конкурентоспроможність
споживчі переваги
психологічні чинники
інформаційні чинники
збутові чинники
економічні чинники
competitiveness
consumer preferences
psychological factors
economic factors
sales factors
informational factors
Дата публікації: 18-тра-2023
Бібліографічний опис: Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yurii Pivtorak, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.