Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Назва: | Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах |
Інші назви: | Competitive advantages of restaurants in modern market conditions |
Автори: | Півторак, Юрій Постова, Валентина Pivtorak, Yurii Postova, Valentyna |
Ключові слова: | конкурентоспроможність споживчі переваги психологічні чинники інформаційні чинники збутові чинники економічні чинники competitiveness consumer preferences psychological factors economic factors sales factors informational factors |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Бібліографічний опис: | Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yurii Pivtorak, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.