Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Назва: | Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby |
Інші назви: | Marginality of whipped desserts based on Ruby chocolate |
Автори: | Прищепчук, Максим Іжевська, Орися Pryshchepchuk, Maksym Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | маржинальність рубіновий шоколад меню крос-продажі margin menu ruby chocolate cross-selling |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Прищепчук М. Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby / Максим Прищепчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 408–410. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maksym Pryshchepchuk, Orysia Izhevska.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.