Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Назва: Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby
Інші назви: Marginality of whipped desserts based on Ruby chocolate
Автори: Прищепчук, Максим
Іжевська, Орися
Pryshchepchuk, Maksym
Izhevska, Orysia
Ключові слова: маржинальність
рубіновий шоколад
меню
крос-продажі
margin
menu
ruby ​​chocolate
cross-selling
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прищепчук М. Маржинальність збитих десертів на основі шоколаду Ruby / Максим Прищепчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 408–410.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34085
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maksym Pryshchepchuk, Orysia Izhevska.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.