Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083
Назва: Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу
Інші назви: Improvement of price policy in restaurant business establishments
Автори: Сажок, Владислав
Рябенька, Марина
Sazhok, Vladyslav
Riabenka, Maryna
Ключові слова: ціна
цінова політика
ціноутворення
ресторанний бізнес
метод ціноутворення
модель ціноутворення
price
pricing policy
pricing method
pricing model
pricing
restaurant business
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сажок В. Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу / Владислав Сажок, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 415–417.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vladyslav Sazhok, Maryna Riabenka.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.