Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах |
Інші назви: | Increasing the competitiveness of a catering establishment in crisis conditions |
Автори: | Чумаченко, Ольга Запірченко, Людмила Chumachenko, Olha Zapirchenko, Liudmyla |
Ключові слова: | відгук заклад харчування обслуговування спілкування review restaurant service communication |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Чумаченко О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / Ольга Чумаченко, Людмила Запірченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 436–438. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olha Chumachenko, Liudmyla Zapirchenko.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.