Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Назва: Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Інші назви: Increasing the competitiveness of a catering establishment in crisis conditions
Автори: Чумаченко, Ольга
Запірченко, Людмила
Chumachenko, Olha
Zapirchenko, Liudmyla
Ключові слова: відгук
заклад харчування
обслуговування
спілкування
review
restaurant
service
communication
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Чумаченко О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / Ольга Чумаченко, Людмила Запірченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 436–438.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34076
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olha Chumachenko, Liudmyla Zapirchenko.pdf1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.