Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042
Назва: Інновації польової кухні в пішохідному туризмі
Інші назви: Field kitchen innovations in hiking tourism
Автори: Ільків, Лариса
Лабарткава, Костянтин
Ilkiv, Larysa
Labartkava, Kostiantyn
Ключові слова: пішохідний туризм
харчування
сублімація
польова кухня
hiking
food
sublimation
field kitchen
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ільків Л. Інновації польової кухні в пішохідному туризмі / Лариса Ільків, Костянтин Лабарткава // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 535–537.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: обґрунтувати теоретичні та практичні аспекти похідної кухні в пішохідному туризмі. The purpose of the work: to substantiate the theoretical and practical aspects of traditional cuisine in hiking tourism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лариса Ільків_Костянтин Лабарткава.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.