Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34018
Назва: Французькі запозичення в англійській мові на прикладі терміносистеми громадського харчування
Інші назви: French borrowings in the English language on the example of the term system of public catering
Автори: Матвіяс, Ольга
Помірчий, М.
Matviias, Olha
Pomirchyi, M.
Ключові слова: французькі запозичення
англійська мова
терміносистема
громадське харчування
French borrowings
English terminology
catering
Дата публікації: 16-тра-2023
Бібліографічний опис: Матвіяс О. В. Французькі запозичення в англійській мові на прикладі терміносистеми громадського харчування / Матвіяс О. В., Помірчий М. // Innovative approaches to solving scientific problems : The 19th International scientific and practical conference (May 16–19, Japan). – Tokyo, 2023. – Р. 327–329.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета нашої розвідки полягала в тому, щоб дослідити ступінь впливу французької мови на англійську лексику у таких семантичних полях: основи кулінарії, страви та заклади громадського харчування і способи прийому їжі. The purpose of our reconnaissance was to investigate the extent of the impact French to English vocabulary in the following semantic fields: basics cooking, dishes and public catering establishments and methods of eating.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34018
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Matviias Olha.pdf271.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.