Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34018
Назва: | Французькі запозичення в англійській мові на прикладі терміносистеми громадського харчування |
Інші назви: | French borrowings in the English language on the example of the term system of public catering |
Автори: | Матвіяс, Ольга Помірчий, М. Matviias, Olha Pomirchyi, M. |
Ключові слова: | французькі запозичення англійська мова терміносистема громадське харчування French borrowings English terminology catering |
Дата публікації: | 16-тра-2023 |
Бібліографічний опис: | Матвіяс О. В. Французькі запозичення в англійській мові на прикладі терміносистеми громадського харчування / Матвіяс О. В., Помірчий М. // Innovative approaches to solving scientific problems : The 19th International scientific and practical conference (May 16–19, Japan). – Tokyo, 2023. – Р. 327–329. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Мета нашої розвідки полягала в тому, щоб дослідити ступінь впливу французької мови на англійську лексику у таких семантичних полях: основи кулінарії, страви та заклади громадського харчування і способи прийому їжі. The purpose of our reconnaissance was to investigate the extent of the impact French to English vocabulary in the following semantic fields: basics cooking, dishes and public catering establishments and methods of eating. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34018 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Matviias Olha.pdf | 271.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.