Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.date.accessioned2023-05-31T11:29:14Z-
dc.date.available2023-05-31T11:29:14Z-
dc.date.issued2023-05-23-
dc.identifier.citationHuzar U. Practical aspect of hospitality staff creativity / Uliana Huzar, Mariia Paska, Olha Radzimovska // Baltic Journal of Economic Studies. – 2023. – Vol. 9, N 2. – P. 104–109. DOI: https://doi.org/10.30525/2256-0742/2023-9-2-104-109uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33989-
dc.description.abstractThe subject of the study is the theoretical and applied aspects of the formation of creativity of personnel in hospitality industry establishments. Предметом дослідження є теоретичні та прикладні аспекти формування креативності персоналу закладів індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectcreativityuk_UA
dc.subjectideauk_UA
dc.subjectflexibilityuk_UA
dc.subjectadaptabilityuk_UA
dc.subjectriskuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.subjectwaruk_UA
dc.subjectкреативністьuk_UA
dc.subjectідеяuk_UA
dc.subjectгнучкістьuk_UA
dc.subjectадаптивністьuk_UA
dc.subjectризикuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectвійнаuk_UA
dc.titlePractical aspect of hospitality staff creativityuk_UA
dc.title.alternativeПрактичний аспект творчості персоналу закладів гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2078-Article Text-2356-2-10-20230523.pdf353.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.