Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33936
Назва: | Роль маркетингових інновацій у розвитку гастрономічного туризму в регіоні |
Інші назви: | The role of marketing innovations in the gastronomic tourism development in the region |
Автори: | Графська, Орислава Головчук, Юлія Никига, Оксана Hrafska, Oryslava Holovchuk, Yuliia Nykyha, Oksana |
Ключові слова: | маркетингові інновації гастрономічний туризм регіональний розвиток напрями стратегія marketing innovations gastronomic tourism directions regional development strategy |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Графська О. Роль маркетингових інновацій у розвитку гастрономічного туризму в регіоні / Графська Орислава, Головчук Юлія, Никига Оксана // Економіка та суспільство. – 2022. – Вип. 39. – С. 1–5. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-39-9 |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена обґрунтуванню ролі маркетингових інновацій у регіональному розвитку гастрономічного туризму, зокрема на прикладі Львівської області. Використано методи аналізу літературних джерел, наукового синтезу та узагальнення, проєктний, порівняльний та системно-структурний методи. Гастрономічний туризм є перспективним видом туристичної діяльності, який використовує особливості харчування туристів не лише як базовий елемент надання послуг у місці тимчасового перебування, а й як окремий атрактивний складник дестинацій. The article deals with the substantiation of the role of marketing innovations in the gastronomic tourism regional development, in particular on the example of Lviv region. Methods of analysis of literary sources, scientific synthesis and generalization, project, comparative and system-structural methods are used. Gastronomic tourism is a promising type of tourism activity, which uses the peculiarities of tourist nutrition not only as a basic element of providing services in the place of temporary stay, but also as a separate attractive component of destinations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33936 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hraf. Or..pdf | 168.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.