Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33927
Назва: Інноваційні технології у готельному господарстві
Інші назви: Innovative technologies in the hotel industry
Автори: Влащенко, Наталія
Vlashchenko, Nataliia
Ключові слова: інноваційні технології
готельне господарство
навчальний посібник
innovative technologies
hotel management
training manual
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНУМГ імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Влащенко Н. М. Інноваційні технології у готельному господарстві : навч. посіб. / Н. М. Влащенко. – Харків : Харків : ХНУМГ імені О. М. Бекетова, 2023. – 150 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено інноваційні методи управління персоналом, матеріальними ресурсами, інформацією, впровадження інфраструктурних, технологічних та інших інновацій у діяльність готельних підприємств. Наведено закордонний досвід впровадження інновацій на рівні готельних підприємств. Навчальний посібник розрахований на здобувачів і викладачів спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, фахівців із готельного господарства, науковців і практиків, які працюють у галузі управління інноваціями, а також для всіх, хто цікавиться цією проблематикою. Innovative methods of personnel and material management were studied resources, information, implementation of infrastructural, technological and other innovations in the operation of hotel enterprises. The foreign one is indicated experience in implementing innovations at the level of hotel enterprises. The study guide is intended for applicants and teachers specialty 241 – Hotel and restaurant business, hotel specialists economy, scientists and practitioners working in the field of management innovations, as well as for everyone who is interested in this issue.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33927
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022 печ. 2 1НП ІнтехГГ Влащенко (2).pdf1.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.