Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33895
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yurko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Protsenko, Uliana | - |
dc.contributor.author | Kalymon, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Vorobel, Mariia | - |
dc.contributor.author | Harasym, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Юрко, Надія | - |
dc.contributor.author | Проценко, Уляна | - |
dc.contributor.author | Калимон, Юлія | - |
dc.contributor.author | Воробель, Марія | - |
dc.contributor.author | Гарасим, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T10:40:39Z | - |
dc.date.available | 2023-05-03T10:40:39Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Restaurant staff communication: the demand of English skills / Yurko Nadiia, Protsenko Uliana, Kalymon Yuliia, Vorobel Mariia, Harasym Tetiana // International Scientific Discussion: Problems, Tasks and Prospects : Proceedings of the 6th International Scientific and Practical Conference (March 19-20, United Kingdom). – Brighton, 2023. – Р. 139–146. DOI 10.51582/interconf.19-20.03.2023.015 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33895 | - |
dc.description.abstract | Abstract. Different issues of communication and language interaction have long been the focus of much attention along with various aspects of tourism and hospitality. Nevertheless, there is still a necessity of detailed emphasis on the demand of English communication for the restaurant staff, thus becoming the purpose of the study. The comparative analysis of the internet resources has revealed the main features of English communication for personnel in the restaurant industry. Різні питання комунікації та мовної взаємодії вже давно перебувають у центрі уваги багатьох уваги разом з різними аспектами туризму та гостинності. Тим не менш, є досі необхідно детально акцентувати увагу на попиті на спілкування англійською мовою персонал ресторану, що стало метою дослідження. Порівняльний аналіз Інтернет-ресурси розкрили основні особливості англомовного спілкування персоналу в ресторанна індустрія. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | communication hospitality | uk_UA |
dc.subject | restaurant personnel | uk_UA |
dc.subject | English skills | uk_UA |
dc.subject | workplace | uk_UA |
dc.subject | спілкування | uk_UA |
dc.subject | персонал ресторану | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | знання англійської мови | uk_UA |
dc.subject | робоче місце | uk_UA |
dc.title | Restaurant staff communication: the demand of English skills | uk_UA |
dc.title.alternative | Спілкування персоналу ресторану: попит на знання англійської мови | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.