Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33895
Назва: Restaurant staff communication: the demand of English skills
Інші назви: Спілкування персоналу ресторану: попит на знання англійської мови
Автори: Yurko, Nadiia
Protsenko, Uliana
Kalymon, Yuliia
Vorobel, Mariia
Harasym, Tetiana
Юрко, Надія
Проценко, Уляна
Калимон, Юлія
Воробель, Марія
Гарасим, Тетяна
Ключові слова: communication hospitality
restaurant personnel
English skills
workplace
спілкування
персонал ресторану
гостинність
знання англійської мови
робоче місце
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Restaurant staff communication: the demand of English skills / Yurko Nadiia, Protsenko Uliana, Kalymon Yuliia, Vorobel Mariia, Harasym Tetiana // International Scientific Discussion: Problems, Tasks and Prospects : Proceedings of the 6th International Scientific and Practical Conference (March 19-20, United Kingdom). – Brighton, 2023. – Р. 139–146. DOI 10.51582/interconf.19-20.03.2023.015
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Abstract. Different issues of communication and language interaction have long been the focus of much attention along with various aspects of tourism and hospitality. Nevertheless, there is still a necessity of detailed emphasis on the demand of English communication for the restaurant staff, thus becoming the purpose of the study. The comparative analysis of the internet resources has revealed the main features of English communication for personnel in the restaurant industry. Різні питання комунікації та мовної взаємодії вже давно перебувають у центрі уваги багатьох уваги разом з різними аспектами туризму та гостинності. Тим не менш, є досі необхідно детально акцентувати увагу на попиті на спілкування англійською мовою персонал ресторану, що стало метою дослідження. Порівняльний аналіз Інтернет-ресурси розкрили основні особливості англомовного спілкування персоналу в ресторанна індустрія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33895
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf381.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.