Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33894
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yurko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Protsenko, Uliana | - |
dc.contributor.author | Kalymon, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Vorobel, Mariia | - |
dc.contributor.author | Harasym, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Юрко, Надія | - |
dc.contributor.author | Проценко, Уляна | - |
dc.contributor.author | Калимон, Юлія | - |
dc.contributor.author | Воробель, Марія | - |
dc.contributor.author | Гарасим, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T10:05:57Z | - |
dc.date.available | 2023-05-03T10:05:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Catering training in tourism and hospitality: the positive perspectives for the field specialists / Yurko Nadiia, Protsenko Uliana, Kalymon Yuliia, Vorobel Mariia, Harasym Tetiana // Recent Advances in Global Science : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference (March 6-8, 2023). – Vilnius, 2023. – P. 125–130. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33894 | - |
dc.description.abstract | Abstract. Great deal of attention have long been paid to various issues of tourism and hospitality. Although there is a current need of more thorough focus on the main promising prospects of the catering industry. Therefore, the aim of the study was due to the comparative analysis of the internet resources to reveal the key positive perspectives for catering in tourism and hospitality, which are to be considered in training the staff in the industry. Анотація. Різним питанням туризму здавна приділяється велика увага і гостинність. Хоча наразі існує потреба більш ретельного зосередження на основні перспективні перспективи галузі громадського харчування. Отже, мета дослідження Завдяки порівняльному аналізу інтернет-ресурсів виявити ключ позитивні перспективи громадського харчування в сфері туризму та гостинності, які мають бути розглядається при підготовці кадрів у галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | perspectives | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | перспективи | uk_UA |
dc.subject | громадське харчування | uk_UA |
dc.title | Catering training in tourism and hospitality: the positive perspectives for the field specialists | uk_UA |
dc.title.alternative | Кейтерингова підготовка в галузі туризму та гостинності: позитивні перспективи для фахівців галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurko Nadiia.pdf | 388.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.