Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Title: | Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects |
Other Titles: | Підготовка громадського харчування в індустрії гостинності: деякі негативні професійні перспективи |
Authors: | Yurko, Nadiya Stefanyshyn, Iryna Garasym, Tetyana Юрко, Надія Стефанишин, Ірина Гарасим, Тетяна |
Keywords: | food service training hospitality industry навчання громадського харчування індустрії гостинності |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Yurko N. Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects / Nadiya Yurko, Iryna Stefanyshyn, Tetyana Garasym // Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисциплінарність : матеріали II Міжнар. наук. конф.(3 березня 2023 р. м. Луцьк). – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – C. 150–152. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurko Nadiia.pdf | 341.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.