Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Назва: | Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects |
Інші назви: | Підготовка громадського харчування в індустрії гостинності: деякі негативні професійні перспективи |
Автори: | Yurko, Nadiya Stefanyshyn, Iryna Garasym, Tetyana Юрко, Надія Стефанишин, Ірина Гарасим, Тетяна |
Ключові слова: | food service training hospitality industry навчання громадського харчування індустрії гостинності |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Yurko N. Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects / Nadiya Yurko, Iryna Stefanyshyn, Tetyana Garasym // Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисциплінарність : матеріали II Міжнар. наук. конф.(3 березня 2023 р. м. Луцьк). – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – C. 150–152. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yurko Nadiia.pdf | 341.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.