Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Назва: Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects
Інші назви: Підготовка громадського харчування в індустрії гостинності: деякі негативні професійні перспективи
Автори: Yurko, Nadiya
Stefanyshyn, Iryna
Garasym, Tetyana
Юрко, Надія
Стефанишин, Ірина
Гарасим, Тетяна
Ключові слова: food service training
hospitality industry
навчання громадського харчування
індустрії гостинності
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Yurko N. Food service training in hospitality industry: some negative professional prospects / Nadiya Yurko, Iryna Stefanyshyn, Tetyana Garasym // Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисциплінарність : матеріали II Міжнар. наук. конф.(3 березня 2023 р. м. Луцьк). – Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. – C. 150–152.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33893
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yurko Nadiia.pdf341.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.