Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33803
Назва: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Hotel and restaurant business management
Автори: Цибінов, Олександр
Холявка, Володимир
Tsybinov, Oleksandr
Kholiavka, Volodymyr
Ключові слова: менеджмент
готельно-ресторанний бізнес
management
hotel and restaurant business
Дата публікації: 10-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Цибінов О. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу / Олександр Цибінов, Володимир Холявка // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : тези доп. І Міжнар. студ. наук. конф. (10 жовтня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 131–133.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33803
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kholiavka V..pdf330.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.