Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поцюрко, Марія | - |
dc.contributor.author | Potsiurko, Mariia | - |
dc.contributor.author | Кафедра гуманітарних дисциплін | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-30T06:58:08Z | - |
dc.date.available | 2023-03-30T06:58:08Z | - |
dc.date.issued | 2023-03-30 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання кредитно-модульних контрольних робіт, критерії оцінювання та розподіл балів які отримують студенти з курсу "Філософія" для студентів третього курсу спеціальностей : 017 Фізична культура і спорт, 014.11 Середня освіта, 024 Хореографія, 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Поцюрко Марія. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33690 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | філософія | uk_UA |
dc.subject | контрольні роботи | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 024 "Хореографія" | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 017 „Фізична культура і спорт” | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 014.11 "Середня освіта" | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | 3 курс | uk_UA |
dc.subject | кафедра гуманітарних дисциплін | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до написання кредитно-модульних контрольних робіт, критерії оцінювання та розподіл балів які отримують студенти з курсу "Філософія" для студентів третього курсу спеціальностей : 017 Фізична культура і спорт, 014.11 Середня освіта, 024 Хореографія, 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Контрольні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metod. rekomendatsii.pdf | 419.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.