Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33668
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвістельник, Ірина-
dc.contributor.authorSvistelnyk, Iryna-
dc.contributor.authorКафедра інформатики та кінезіології-
dc.date.accessioned2023-03-22T11:50:37Z-
dc.date.available2023-03-22T11:50:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАкадемічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність ‒ 242 „Туризм” / розроб. Свістельник І. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33668-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є отримання теоретичних знань та практичних навичок щодо дотримання принципів академічної доброчесності; інформаційної етики та авторських прав під час роботи з джерелами інформації; правил цитування та покликання на інформаційне джерело; запобігання академічному плагіату; знань законодавства у сфері авторського та суміжних прав; загальних положень про патентне право.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectакадемічна доброчесністьuk_UA
dc.subjectавторське правоuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectаспірантиuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 242 «Туризм»uk_UA
dc.subjectкафедра інформатики та кінезіологіїuk_UA
dc.titleАкадемічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність ‒ 242 „Туризм”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
work program academic integrity_turyzm.pdf502.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.