Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33453
Назва: Загальні принципи харчування військовослужбовців
Інші назви: General principles of servicemen's nutrition
Автори: Коростильова, Юлія
Михайлов, Володимир
Грибовський, Ростислав
Korostylova, Yuliia
Mykhailov, Volodymyr
Hrybovskyi, Rostyslav
Ключові слова: раціональне та оптимальне харчування
загальні принципи
військовослужбовці
rational and optimal nutrition
servicemen
general principles
Дата публікації: 7-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Коростильова Ю. Загальні принципи харчування військовослужбовців / Юлія Коростильова, Володимир Михайлов, Ростислав Грибовський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: зб. матеріалів ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (7-8 жовтня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-80.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано загальні принципи харчування військовослужбовців: принцип раціонального (адекватного) харчування, принцип оптимального (збалансованого) харчування. Nutrition is one of the most important factors in ensuring a high level of physical health. Nutrition should be considered as one of the main components of a healthy lifestyle, as a means of basic prevention of common diseases and the continuation of the active period of life of servicemen.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33453
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коростильова.pdf279.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.