Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33453
Назва: | Загальні принципи харчування військовослужбовців |
Інші назви: | General principles of servicemen's nutrition |
Автори: | Коростильова, Юлія Михайлов, Володимир Грибовський, Ростислав Korostylova, Yuliia Mykhailov, Volodymyr Hrybovskyi, Rostyslav |
Ключові слова: | раціональне та оптимальне харчування загальні принципи військовослужбовці rational and optimal nutrition servicemen general principles |
Дата публікації: | 7-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Коростильова Ю. Загальні принципи харчування військовослужбовців / Юлія Коростильова, Володимир Михайлов, Ростислав Грибовський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: зб. матеріалів ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (7-8 жовтня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-80. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано загальні принципи харчування військовослужбовців: принцип раціонального (адекватного) харчування, принцип оптимального (збалансованого) харчування. Nutrition is one of the most important factors in ensuring a high level of physical health. Nutrition should be considered as one of the main components of a healthy lifestyle, as a means of basic prevention of common diseases and the continuation of the active period of life of servicemen. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33453 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коростильова.pdf | 279.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.